Een goed verhaal vraagt om een overtuigende tekst


Digitaal of niet, elke tekst verdient professionele aandacht. Want hoe sterk je verhaal ook is... als het niet goed verteld wordt, verliest de inhoud aan geloofwaardigheid en overtuigingskracht. Bovendien geven taalfouten, wolligheid en stroeve zinsconstructies een verkeerd en slordig beeld van je bedrijf of organisatie.

Daarom zou het jammer zijn, als je eerst kijkt naar de prijs en dan pas naar de kwaliteit van de tekst. En ook handig om te weten: goede tekst hoeft niet veel te kosten. Zeker niet als je een mooie deal sluit met een flexibele tekstschrijver, die zich houdt aan afspraken en gewend is om met deadlines om te gaan. Mijn uurtarief hangt af van je opdracht (bedenken, schrijven of redigeren) en een afgesproken prijs is altijd mogelijk.

Dankzij mijn brede en jarenlange ervaring kun je met mij vrijwel alle kanten op. Of 't nu gaat om website, folder, brochure, nieuwsbrief of personeelsblad en wat het onderwerp ook is. Ik zorg voor duidelijke taal die geen vragen oproept, maar antwoord geeft. Helder, doeltreffend en prettig leesbaar, zodat het unieke punt van je product of dienst, het bijzondere van je aanbod of boodschap alle aandacht van je doelgroep krijgt.


Aangesloten bij

WOORDKUNSTENAARS