Uit: Personeelswerving ABAB Accountants

Blijft het snorkelen
of gaan we echt diep?


Je HEAO-studie zit er bijna op. Je hebt een zee van mogelijkheden. En je staat voor een belangrijke beslissing. De ene baan belooft nog meer dan de andere. Alleen, wat zal daar in de werkpraktijk van blijken? Krijg je als nieuw talent écht de kans om diep te gaan of blijft het toch bij snorkelen?

Wil je zeker zijn van een uitdaging met prima perspectieven, dan duik je nu in een toekomst bij ABAB. Sterker nog: wij bieden je alle gelegenheid om het onderste uit je carrière te halen. En om gestaag door te groeien tot een overtuigende en inventieve sparringpartner die het vertrouwen van onze klanten verdient.

Werken bij ABAB betekent werken bij een slagvaardige accountancy adviespraktijk die snel groeit en volop in beweging is. Een organisatie met ruim 800 medewerkers en meer dan 30 kantoren in Noord-Brabant, Zeeland en Gelderland. Het werkklimaat is plezierig, inspirerend en innoverend, terwijl teamsucces belangrijker wordt gevonden dan individueel succes.

In zo'n stimulerende, collegiale sfeer kun je al je talenten diepgaand aanspreken. Omdat je verzekerd bent van perfecte persoonlijke coaching. Bovendien krijg je direct te maken met alle facetten van de accountancy. Ofwel: optimale ontplooiingskansen en een brede kennisontwikkeling. Dus ga diep... Bel 00-00 voor meer informatie.