Uit: Personeelswerving Dordrecht

Jouw ritme zet Dordrecht in beweging

Op de eerste plaats ben je mens en geef je als individu koers aan je eigen, unieke bestaan. Maar een groot deel van je leven ben je ook werknemer en vind je (als je ’t goed doet) prettige werkgevers op je levenspad. Zoals de gemeente Dordrecht. Wij houden er rekening mee dat er méér is dan geld en carrière. Goed in je vel zitten en plezier hebben in je werk haalt het beste boven in mensen. En daarvan wil Dordrecht graag meegenieten. 

Daarom luistert de gemeente Dordrecht niet alleen goed naar haar burgers, maar ook naar haar werknemers. Want zij zijn het die het verschil maken. Als gemeentelijke organisatie kunnen we ons extra plooibaar opstellen. En je individuele wensen (tijdelijk of structureel) in goed overleg afstemmen op onze belangen en die van de burgerij. Zo kan jouw ritme Dordrecht in beweging zetten. En kun je bijvoorbeeld soepel en creatief meewerken aan het optimaliseren van onze bereikbaarheid en infrastructuur. 

Ben je geïnteresseerd in een baan bij de gemeente Dordrecht? Reageer dan op één van de huidige vacatures of kijk op www.x.nl Wil je eerst meer over Dordrecht weten? Kijk dan eens op www.x.nl of vraag onze uitgebreide documentatiemap aan. Bedenk overigens dat Dordt al in 1212 stadsrechten kreeg en toen al een veilige plek was voor een goed leven. Dat wil de gemeente ook voor de verre toekomst kunnen garanderen. Met jouw hulp. 

Dit is Dordt... dichterbij dan je denkt!