Uit: Mailing Heras Hekwerken

Te veel fietsers rijden door groen!

Geachte heer/mevrouw (...),

Het toelaten van brommers op de rijweg mag dan misschien veiliger zijn voor het verkeer... de openbare groenvoorzieningen hebben er helaas flink onder te lijden. Om zo snel mogelijk van het fietspad op de weg te komen, crossen veel bromfietsers dwars door plantsoenen en groenstroken. En daarbij wordt heel wat schade aangericht.

Als innovatieve en vooraanstaande leverancier van een complete range hekwerken, toegangscontrole en terreinbeveiliging heeft Heras de ideale oplossing voor dit probleem: Heras Plantsoenhekwerk. Hiermee voorkomt u sluiproutes en houdt u 'afsnijdende' bromfietsers moeiteloos op het rechte pad. Heras Plantsoenhekwerk werd speciaal ontwikkeld om het groen in uw omgeving op een uiterst effectieve manier te beschermen. Zonder daarbij al te veel in het oog te vallen.

Heras Plantsoenhekwerk heeft een hoogte van 30 cm. Het is verkrijgbaar in een zware en lichte uitvoering. In de zware uitvoering is de bovenbuis aan de staander bevestigd met een molestvrije bajonetkop. In de lichte uitvoering is een doorvoerkop gebruikt. Het hekwerk is standaard verzinkt (NEN1275) en dus weerbestendig. Naar wens kan een coating worden aangebracht.  

Wilt u meer weten over Heras Plantsoenhekwerk, de ideale oplossing om bromfietsers van het openbare groen te houden? Gebruik dan het bijgaande formulier of bel (000) 0000000.

Met vriendelijke groet, (etc)