Uit: RMR Interieurboek (Kikke, 2010)


Modern opnieuw gedefinieerd
Eerlijke materialen en een warm kleurgebruik brengen het beste van twee werelden samen... een verrassend geslaagde combinatie van strak futurisme en uitnodigende gezelligheid. De luxe van het moderne leven gaat hier naadloos over in ultieme ontspanning. Bij dit droomproject viel alles als vanzelf op zijn plaats. Het resultaat sloot meteen al zó mooi aan bij ieders verwachtingen, dat er nadien geen enkele verfijning meer nodig was.
 
Stijlvol tot in detail
Romantisch, klassiek, landelijk of modern... stijlvol is niet aan een bepaalde stijl of sfeer gebonden... Een stijlvol interieur ontstaat met een goed ontwerp. Harmonie is het toverwoord. Een volmaakte overeenstemming van kleuren, materialen, meubels en verlichting. Tot in de finesses op elkaar afgestemd. Met oog voor detail en persoonlijke wensen.
 
Ervaar de ruimte
Neem van buiten alles wat van waarde is mee naar binnen en ervaar de ruimte... de ruimte om ontspannen te genieten. Om in alle rust de indrukken van de dag te ordenen, het speelse gebruik van licht en lucht op je te laten inwerken en je te laten inspireren door de kwaliteit en de duurzaamheid van de natuurlijke materialen. 
 
Kiezen voor natuurlijk
De keuze voor onvervalste natuur met heldere vormen en pure materialen laat zich vertalen in een robuust en markant maatwerkinterieur, waarin de wensen van de gebruikers ten volle tot uiting komen. Binnen en buiten komen op oorspronkelijke wijze samen en versmelten tot een harmonieus geheel.