RedigerenHeb je zelf de eerste tekstaanzet voor een mailing geschreven? Moeten je siteteksten geactualiseerd worden? Worstelt P&O met een lastige advertentie? Heeft een collega de basis voor een folder of leaflet bedacht? Wil je een Duitse of Engelse tekst geschikt laten maken voor de Nederlandse markt? Of heeft R&D zelf de 'ruwe' handleiding voor een nieuw product samengesteld?

Professionele eisen

Op basis van je wensen doe ik een voorstel om de tekst te optimaliseren, zodat die aan alle professionele eisen voldoet. Ik kijk niet alleen kritisch naar spelling, grammatica en interpunctie, maar ook naar titel, indeling en opbouw, de juiste vorm- en tekstelementen, de helderheid en overtuigingskracht van de informatie en/of de boodschap en de afstemming op de doelgroep.

Twee versies

Je krijgt altijd twee versies retour. Een gecorrigeerde versie waarin je kunt zien wat ik heb aangepast (en of je het daarmee eens bent) plus een opgeschoonde versie, waarin ik de correcties en suggesties al heb doorgevoerd. Uiteraard is er dan ook nog genoeg ruimte voor eventuele aanpassingen.