SchrijvenEen tekst schrijven is niet zo ingewikkeld. Maar het schrijven van een goede tekst, het vinden van de juiste woorden, wel. Want wat is je bedoeling? Wat heb je in gedachten? Wil je je lezers simpelweg helder en duidelijk informeren over een product of dienst? Of wil je hen wellicht overtuigen of uitnodigen om een bepaalde actie te verrichten?

Alle kanten

Dankzij mijn brede en jarenlange ervaring kun je met mij als tekstschrijver vrijwel alle kanten op. Behalve voor het schrijven van folder-, brochure- en redactionele teksten kun je me inschakelen voor persberichten, handleidingen, presentaties, voice overs, advertenties, (nieuws)brieven, mailings, interviews en soortgelijke teksten. Ze worden precies afgestemd op de doelgroep en zijn bovendien in foutloos en prettig leesbaar Nederlands geschreven.

Webteksten

Niet alleen de techniek en het visuele aspect van je website zijn belangrijk, maar ook de content. Ik schrijf of redigeer je webteksten adequaat, toegankelijk, doeltreffend en met de zoekmachines in mijn achterhoofd.