Uit: Advertentie Drukkerij Liebeek

Kampioen worden is één, maar kampioen blijven...

Kampioen worden doe je niet zo maar even. Dat vraagt om inzet, motivatie en doorzettingsvermogen. Om de grootste aandacht voor de allerkleinste details. En heb je eenmaal de top bereikt, dan wil je niet meer omlaag. Want adel verplicht en een stapje terugdoen is je eer te na. Daarom staan we ook bij drukkerij Liebeek iedere dag weer haarfijn op scherp. En draait het bij ons dagelijks om de hoogste kwaliteit. Omdat we niet alleen 'beste drukker' willen zijn, maar dat vooral ook willen blijven. Nog geen kennis gemaakt? Probeer ons eens uit. Dan zult u snel zien waarom we elk jaar weer als 'kampioen' uit de bus komen.


Uit: Brochure Toon Joosen

Slagvaardig en ontwapenend

“Die koene ridder? Ja, dat ben ik. Jeugdfoto. Zou je niet zeggen, hè. Maar toch... veel van die rauwe onverschrokkenheid, van die niets ontziende daadkracht heb ik nog steeds! Moet ook, als je voor jezelf begint. Wel even wat anders dan bij een bureau werken. Nu moet ik in m’n eentje respect afdwingen. Ach, so what. Met tien jaar ervaring in m’n map kan ik eigenlijk alles. Idee, vorm, beeld, tekst... de kunst van het ordenen. Van sticker tot jaarverslag. Van corporate identity tot website.Van ontwerp tot realisatie. Snel als ‘t moet. Flexibel. Accuraat ook. Zonder opgeblazen ego, gebakken lucht en hoogpolige overhead. Maar gewoon van huis uit. Met de kennis in m’n hoofd en al m’n dtp-spullen bij de hand. Dus kom maar op als je durft!”

Toon Joosen, de trots van z’n moeder, maar vooral ook art director en grafisch vormgever pur sang. Studeerde af aan kunstacademie St. Joost in Breda, deed jarenlange ervaring op bij reclamebureaus, werkte voor zeer uiteenlopende accounts en is nu eindelijk solo te boeken: (076) 513 90 99.


Uit: Brochure Muiderburght

Vier seizoenen lang een zee van mogelijkheden

De ideale woonambiance voor liefhebbers van water met een voorkeur voor rust, ruimte en comfort. Veel beter valt MuiderBurght, Almere-Strandpoort eigenlijk niet te omschrijven. Op deze majestueuze plek op de rand van land en water en met het IJsselmeer en de jachthaven Marina Muiderzand aan uw voeten, heeft u vier seizoenen lang een zee van mogelijkheden. En zeker niet alléén op het gebied van watersport, want in de nabije omgeving vindt u uitgestrekte bossen en heidevelden, een breed Amsterdams cultuuraanbod, de winkelvoorzieningen van Almere en volop Gooise gezelligheid.


UIT: Brochure Van Nelle Complex

ZE IS KOEL
Ze is licht en uitnodigend, maar ook hard als staal. Ze intrigeert, inspireert en daagt uit. Zit vol ideeën. En combineert monumentale vormen met bijzondere mogelijkheden en de modernste technologische voorzieningen. Ze is, met behoud van haar karakter, verdeeld in hoogwaardige bedrijfsunits. Waar het dankzij de eigentijdse faciliteiten en de doordachte klimaatbeheersing heel aangenaam werken is.

ZE IS ART
Ze heeft opvallende kwaliteiten en een opmerkelijke historie. Is ontworpen door de architecten Van der Vlugt en Brinkman en gebouwd tussen 1925 en 1931. Licht, lucht en ruimte vormden haar basis. En dat is terug te vinden in de transparante architectuur en de overvloedige beglazing. Kortom, ze is art. Van toen, maar ook van nu. Dat maakt haar tot de ideale werkomgeving voor bedrijven die zich bezighouden met bouwkunde, kunst en cultuur, grafi-media en aanverwante zaken.

ZE IS SNEL
Ze is monumentaal van buiten, maar ultramodern van binnen. Oogt als een ruig fabriekscomplex, maar beschikt over geavanceerde netwerkfaciliteiten. En is dan ook klaar voor de komst van innovatieve business en nieuwe creativiteit. Ze ligt direct aan de Schie op industrieterrein Spaanse Polder in Rotterdam. Waar ze perfect bereikbaar is. Te voet of per fiets, met het openbaar vervoer en (door de aanleg van de nieuwe Spaanse tunnel onder de spoordijk) per auto.