Uit: Mailing NEROC Rotterdam

Een mooie belofte... Wat schiet u daar nu mee op?

Het zijn roerige tijden in marketing- en communicatieland. De effectiviteit van de gangbare marketing- en communicatie-activiteiten ligt behoorlijk onder vuur. Gewoon op de oude voet doorgaan is geen optie meer. Grootschalige themacampagnes werpen steeds minder vruchten af. En alle middelen uit het communicatiepakket moeten nu worden ingezet om de doelstellingen te bereiken. 

De verpakking speelt dan ook een steeds belangrijkere rol als marketing- en communicatie-instrument. Geen wonder dat opdrachtgever, designbureau, studio, premediabedrijf en drukkerij intensief bij de productie betrokken zijn. Allemaal met hun eigen verantwoordelijkheden en belangen. Bovendien wordt gevraagd om snellere productie en uiteraard het liefst tegen lagere kosten. Hoe valt zo'n veelomvattend proces nog optimaal te behappen? 

NEROC Rotterdam, specialist in verpakkingen en één van Europa's grootste premedia bedrijven, heeft het antwoord in huis. Met plezier managen we de vele details die elke verpakkingsproductie met zich meebrengt. Geholpen door jarenlange ervaring, hoogwaardige vakkennis, moderne technologieën en efficiënte workflows. We kennen de diverse drukprocessen, hebben een verpakkingsgerichte artworkstudio en geavanceerde data-opslagfaciliteiten, afgestemd op een groot aantal verpakkingsdrukkerijen. De praktijk laat zien dat met onze aanpak optimale voordelen behaald kunnen worden. 

Maar wat schiet u daar nu helemaal mee op, met zo'n mooie belofte? Daarover willen we graag eens met u van gedachten wisselen tijdens een vrijblijvende, oriënterende kennismaking. Binnenkort nemen we graag contact met u op om uw reactie te vernemen. En deze toezegging kunnen we u alvast doen... dan hebben we nog een paar mooie beloften voor u in petto.